Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Evermore


Beskrivelse


16-årige Ever har mistet sin familie i en bilulykke og har siden kunnet aflæse andres tanker og følelser. Da den smukke Damen begynder på hendes skole tiltrækkes hun af ham, men er han nu også den, han giver sig ud for?

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 11. mar. 2010

af

af

Rikke Bruun

d. 11. mar. 2010

Her er en bog til dem, der har læst "twilight" og vil læse mere om ung kærlighed og de udødelige.

Evermore er første af 6 planlagte bind i serien De Udødelige. 16-årige Ever mister hele sin familie i en bilulykke, som hun selv overlever. Efter ulykken kan hun aflæse andres tanker og følelser, og hun får besøg af sin døde lillesøster. Hun er startet på en ny skole og hun bliver betragtet som en outsider ligesom hendes eneste 2 venner. Damen er klassens nye dreng, der har det hele; udseende, penge og charme. Ever tiltrækkes af ham, men han er ikke helt den, han giver sig ud for at være. Fx kan Ever ikke læse hans tanker, og han er meget vidende af en 17-årig at være. Selvom bogens plot er forholdsvis let at gennemskue, er der alligevel en del overraskelser, som gør at bogen ikke helt bliver en twilight-kopi. Bogen er en historie om tab, venskab og kærlighed, som er godt og medrivende skrevet. Bogens forside er flot og skal nok hjælpe til med at sælge bogen.

Stephanie Meyers Tusmørke-serien ligger lige for, men også Melissa Marrs Aislinns valg, 2008, er en kærlighedshistorie mellem unge mennesker og udødelige væsner. Beautiful dead af Eden Maguire, 2009, handler også om en ung piges tab og mødet med de udøde.

Evermore er en godt skrevet og medrivende historie om kærlighed, det paranormale, venskab og tab. Unge - specielt piger fra 12 år - vil elske denne bog, og se frem til de kommende bind.