Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Evig sult


Beskrivelse


Johnny og Tom forfulgt af zombier, og hver gang de smadrer en, dukker der nye op. De er hundesultne og supermarkedet er blevet plyndret. Men så -.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 15. okt. 2015

af

af

Lars Larsen

d. 15. okt. 2015

"Zombie splatter" er en ny serie om vennerne Johnny og Tom, der smadrer zombier med kødøkser, baseballbats og hvad de ellers kan finde i den forladte by. Gys og splatter til 8-11-årige. Nok især drenge.

Der er zombier overalt og i "Evig sult" er Johnny og Tom forfulgt af zombier. Hver gang de smadrer én, dukker der nye op. De er hundesultne og supermarkedet er blevet plyndret. Men så... I andet bind møder de Lisa, som hjælper dem i sikkerhed på sygehuset. Johnny har det helt fint på sygehuset og er vild med Lisa og hendes lange lyse hår, mens Tom er er mere på vagt, for hvad er det med ham zombielægen dr. Hansson...? Hver bog er inddelt i 7 kapitler og de har korte linjer. Forfatteren har selv illustreret med få tegneserieagtige illustrationer.

Der er action, splatter og gys fra første side. Bøgerne er overskuelige og de er skrevet i et billedskabende sprog.

Hæsblæsende som Henrik Einspors ZombieøenNazi zombie hotellet og Rune Fleischers Nazi zombie hotelletHæsblæsende som Henrik Einspors Zombieøen og Rune Fleischers .