Bøger / skønlitteratur / roman

Evighedens søster


Beskrivelse


Vampyrkrigeren Trez er på flugt fra sin skæbne som trolovet til den onde skyggeprinsesse. Da han møder sin sande kærlighed, den udvalgte Selena, opdager han, at tiden er ved at rinde ud.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 9. maj 2019

af

af

Maria Sjøblom

d. 9. maj 2019

Vampyrkrigeren Trez er på flugt fra sin skæbne som trolovet til den onde skyggeprinsesse. Da han møder sin sande kærlighed, den udvalgte Selena, opdager han, at tiden er ved at rinde ud. Bind 20 og 21 i den erotiske vampyrserie "The black dagger brotherhood". For fans af dark fantasy.

Skyggen Trez har hele sit liv gjort oprør, drukket sig bevidstløs og horet rundt i protest mod sin skæbne. Hans tvillingebror, iAm, har brugt hele sit liv på at forsøge at redde ham. Brødrene er begge en del af "The Black Dagger Brotherhood". I "Skyggebrødre" forsøger de alt for at kunne redde Selena fra den forstening, som rykker tættere og tættere på. Selena kæmper for at nyde hver dag, som var det den sidste. Historien glider direkte videre i "Evighedens søster", hvor Trez må indse, at han skal sige farvel til sin store kærlighed, netop som iAm møder kærligheden for første gang. Samtidigt må alle vampyrbrødrene kæmpe for kongen Wrath, der forsøger at holde styr på byens mange farer.

Her er intet nyt under solen. På trods af de alvorlige emner, er murstensromanerne som vanligt fyldt med hed og dampende sex og hårdtslående action kombineret med stor og altopslugende kærlighed. Men er man ikke kørt træt i den efterhånden lange serie, bliver man bestemt heller ikke skuffet i disse nye bind.

Kombinationen af Dark fantasy og hård sex findes også i Mette Sejrbos anbefalelsesværdige serie "Ulfhedin-sagaen", der starter med Heksens kald.