Bøger / faglitteratur til børn

Evolution - hvad er det?


Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 25. juni 2015

af

af

Henrik Munch Jørgensen

d. 25. juni 2015

Humoristisk fagbog for unge mellem 12 og 15 år om evolution. Bogen er fyldt med god viden og indeholder samtidig mange sjove facts, som bringer smil på læben og samtidig gør det nemmere at forstå og at huske evolutionens fantastiske underværker.

Bogen giver en indføring i evolutionsteoriernes univers og folkene bag teorierne. Den faglige viden suppleres med forskellige facts fra evolutionens verden. Bogen afsluttes med en evolutionsquiz, hvor man kan tjekke sin viden, samt en ordliste og en inspirationsliste til videre fordybelse i emnet.

Det er en underholdende fagbog, som lykkes med at få formidlet og forklaret et svært stof på en nem måde i kraft af sin humor og sine mange underholdende eksempler.

Der er udgivet mange bøger om evolution og naturvidenskabelige evolutionsforskere. Emnet er kompliceret og svært at forklare for unge. Det lykkes rigtig godt i denne udgivelse, men også i udgivelser som Dyrelivets historieCharles Darwin og Charles DarwinDer er udgivet mange bøger om evolution og naturvidenskabelige evolutionsforskere. Emnet er kompliceret og svært at forklare for unge. Det lykkes rigtig godt i denne udgivelse, men også i udgivelser som Dyrelivets historie og .


Børn & bøger

Årg. 68, nr. 8 (2015)

af

af

Kurt Kristensen

Årg. 68, nr. 8 (2015)