Bøger / faglitteratur / biografier

Exit Parken


Beskrivelse


Beretning om begivenhederne før, under og efter Flemming Østergaards (f. 1943) ufrivillige exit fra FC København og Parken Sport & Entertainment. Om hans rolle i FC Københavns udvikling, om faldet fra tinden som erhvervsmand og den efterfølgende sigtelse og dom for insiderhandel.

Anmeldelser (4)


Bibliotekernes vurdering

d. 10. nov. 2015

af

af

Kresten Søe Christensen

d. 10. nov. 2015

Flemming Østergaard, Don Ø i FCK, fortæller gennem journalisten David Trads sin version af begivenhederne før og efter hans ufrivillige exit fra Parken Sport & Entertainment. For Don Ø fans og fodboldinteresserede.

FØ måtte i 2010 tage afsked som bestyrelsesformand fra sit FCK-imperium og blev kort efter frataget sit æresmedlemskab og smidt på porten. Trads fortæller både om FØs rolle i klubbens udvikling, faldet fra tinden som erhvervsmand og den efterfølgende sigtelse og dom for insiderhandel, der nu kører på femte år. Hertil kommer et ret ukendt forsøg på et FØ comeback for et år siden. Trads pointerer både i forord og efterskrift, at han skriver både som ven og som kritisk journalist. Han går tæt på magtspillet og intrigerne i bestyrelseslokalerne, de spektakulære bl.a. libyske købsforsøg på FCK og Parken og FØ som menneske, leder og ven. Illustreret med fotos af FØ m.v.

Bogen bringer flere spændende nyheder, men synsvinklen er generelt FØs med Trads som mikrofonholder. Den kritiske journalistik skinner ikke meget igennem, og der kradses ikke meget i overfladen. FØ får i reglen det sidste ord og skildres som en dygtig leder, der er elsket af klubben og fans. Et billede som underbygges af de mange fotos med FØ i varme kendis omfavnelser, omgivet af begejstrede fans og spillere eller som beslutsom chef i bestyrelseslokalet.

Om Flemming Østergaard tidligere: Løvekongens storhed & faldDon Ø og Don ØOm Flemming Østergaard tidligere: Løvekongens storhed & fald og .


Berlingske tidende

d. 21. nov. 2015

af

af

Jens Chr. Hansen

d. 21. nov. 2015


Weekendavisen

d. 20. nov. 2015

af

af

Leonora Christina Skov

d. 20. nov. 2015