Bøger / faglitteratur / biografier

Exit Sandberg


Beskrivelse


Om rockeren Brian Sandberg (f. 1966) og de sager og interne magtkampe der foranledigede hans exit fra rockerklubben Bandidos i 2015.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 25. nov. 2016

af

af

Lars Ovesen

d. 25. nov. 2016

Læs her om Brian Sandbergs exit fra rockerklubben Bandidos og få et sjældent indblik i en ellers lukket verden. For læsere af danske biografier, eller for dig, der bare er nysgerrig.

Den 31. marts 2015 var dagen, hvor Brian Sandberg blev smidt ud af Bandidos, i bad standing. Læs om hvad der førte til udsmidningen, men læs også om de interne magtkampe, der plagede rockerklubben på daværende tidspunkt. Derudover får læseren et sjældent indblik i livet bag rockerborgens tykke mure. Bogen bygger på en række interviews med Sandberg og personer, der færdes i den kriminelle underverden. Derudover har forfatteren også fået aktindsigt i relevante retsbøger mv. Steder i bogen er det gjort uklart, hvem kilden er for at beskytte denne. Udgivet i softback kvalitet med enkelte billeder.

Efter at have læst "Exit Sandberg" føler jeg, at jeg har været på et kort visit i den danske/europæiske rockerverden. Bogen er spændende og det fungerer godt med et mere nuanceret billede af "Sandbergsituationen". Teksten er velskrevet og sproget flydende og man fornemmer overvejelserne og grundigheden bag ordene.

For yderligere nordisk rockerrelateret biografisk materiale se: Bad standingKronvidnet : eller KronvidnetFor yderligere nordisk rockerrelateret biografisk materiale se: Bad standing : Bad standing eller .