Bøger / faglitteratur

Få det bedste ud af livet med demens


Beskrivelse


Rettet mod mennesker der er ramt af demens og deres pårørende gives et indblik i den nyeste, evidensbaserede viden om demenssygsomme samt en række råd om hvordan man kan behandle og lindre symptomerne. Seks personer supplerer fremstillingen med deres personlige erfaringer med demens.

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 6. jan. 2020

af

af

Pernille Poulsen

d. 6. jan. 2020

Bog om demens, der egner sig til pårørende, fagpersonale og alle der selv er ramt af en form for demens.

Knap 500.000 danskere har demens tæt inde på livet, enten som patient eller pårørende. Demens kan ikke helbredes. Men man kan gøre en del for at forebygge, og man kan lære at identificere tidlige tegn og symptomer. Derudover kan man gøre rigtig meget for at støtte og hjælpe, så både patienter og pårørende for det bedste ud af livet trods demens. Alt dette handler denne bog om. Værket indeholder den nyeste viden om demens, gode råd til de dilemmaer, der kan opstå undervejs samt personlige cases fra den virkelige verden. Bogen er skabt i samarbejde med Nationalt Videnscenter for Demens, Alzheimerforeningen og Strandberg Publishing.

Virkelig flot layoutet og overskuelig bog, der er spændende at læse, selv for læsere, der ikke har emnet inde på livet. Grundig og velredigeret.

Nationalt Videnscenter for Demens står bag en række andre udgivelser, som fx: Når du skal handle på en anden persons vegneMin bog om hverdagen med demensLivet med demens i eget hjemNår kommunikationen svigterAlzheimers og andre demenssygdommeHelt alene - og én af mange, Min bog om hverdagen med demens, Livet med demens i eget hjem og Når kommunikationen svigter. Derudover kan nævnes Alzheimers og andre demenssygdomme og Helt alene - og én af mangeNationalt Videnscenter for Demens står bag en række andre udgivelser, som fx: Når du skal handle på en anden persons vegne, , Livet med demens i eget hjem og Når kommunikationen svigter. Derudover kan nævnes Alzheimers og andre demenssygdomme og Helt alene - og én af mangeNationalt Videnscenter for Demens står bag en række andre udgivelser, som fx: Når du skal handle på en anden persons vegne, Min bog om hverdagen med demens, og Når kommunikationen svigter. Derudover kan nævnes Alzheimers og andre demenssygdomme og Helt alene - og én af mangeNationalt Videnscenter for Demens står bag en række andre udgivelser, som fx: Når du skal handle på en anden persons vegne, Min bog om hverdagen med demens, Livet med demens i eget hjem og . Derudover kan nævnes Alzheimers og andre demenssygdomme og Helt alene - og én af mangeNationalt Videnscenter for Demens står bag en række andre udgivelser, som fx: Når du skal handle på en anden persons vegne, Min bog om hverdagen med demens, Livet med demens i eget hjem og Når kommunikationen svigter. Derudover kan nævnes og Helt alene - og én af mangeNationalt Videnscenter for Demens står bag en række andre udgivelser, som fx: Når du skal handle på en anden persons vegne, Min bog om hverdagen med demens, Livet med demens i eget hjem og Når kommunikationen svigter. Derudover kan nævnes Alzheimers og andre demenssygdomme og .


Sygeplejersken

Årg. 120, nr. 5 (2020)

af

af

Kirsten Gotfredsen

Årg. 120, nr. 5 (2020)


Politiken

d. 20. feb. 2020

af

af

Bente Klarlund Pedersen

d. 20. feb. 2020