Bøger / faglitteratur / vejledninger

Få mod på at investere selv : selvhjælpsbog til kvinder der vil selv


Beskrivelse


Selvhjælpsbog til kvinder der har lyst og mod til at investere og tage hånd om deres økonomi. Om hvordan man handler med aktier, sammensætter en aktieportefølje og skelner mellem aktiv og passiv formuepleje. Indeholder desuden øvelser samt eksempler på aktieanalyser.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 12. feb. 2018

af

af

Pernille Poulsen

d. 12. feb. 2018

Selvhjælpsbog om investering målrettet kvinder. Sigter mod at give kvinder lyst og mod til selv at investere og tage hånd om deres økonomi. Køb dine første aktier, sammensæt en aktieportefølje, og lær at skelne mellem aktiv og passiv formuepleje.

Bogens forfatter Helle Christiansen står også bag bloggen kvindeinvest.com og var den første kvindelige blogger på investeringssitet Nordnet. Bogen her er resultatet af hendes egen udvikling fra tøvende nybegynder til mere erfaren investor. Bogen igennem bruger hun sig selv - sine fejl og sine sejre - som eksempel. Vi kommer godt rundt om de basale finansielle begreber og do's and dont's i investeringsverdenen. Indeholder desuden øvelser samt eksempler på aktieanalyser, som de fleste kan lære.

Meget pædagogisk formuleret, så alle kan være med. Lidt ærgerligt at bogen er designet lidt á la chick-lit med hensyn til font og illustrationer.

Om kvinder, investeringer og økonomi har Mette-Marie Davidsen skrevet to gode bøger: PengekurenKloge kvinders guide til økonomisk frihedSæt kursen og Kloge kvinders guide til økonomisk frihed. For nylig udkom Louise Fredbo-Nielsens Sæt kursenOm kvinder, investeringer og økonomi har Mette-Marie Davidsen skrevet to gode bøger: Pengekuren og . For nylig udkom Louise Fredbo-Nielsens Sæt kursenOm kvinder, investeringer og økonomi har Mette-Marie Davidsen skrevet to gode bøger: Pengekuren og Kloge kvinders guide til økonomisk frihed. For nylig udkom Louise Fredbo-Nielsens .