Bøger / faglitteratur / opskrifter

Fabelagtige fristelser : 100 søde opskrifter med mindre sukker og mere smag


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 18. apr. 2017

af

af

Lene Hedengran Rasmussen

d. 18. apr. 2017

Indbydende kogebog med fabelagtige fristelser - 100 søde opskrifter med mindre sukker og mere smag for alle, der gerne vil spise sundere, men ikke vil gå på kompromis med den søde tand og gode smag.

Bogen indeholder først Emma Martinys (EM) madfilosofi m.v. Derefter ingredienser og basislager. Så følger morgenmad, små chokolader, snacks, snitter / barer, småkager, muffins og bagværk, kager og søde brød, tærter samt is, mousse og fromage. I sidste kapitel får vi frugt, suppe og grød. Bagest i bogen er et stikordsregister efter ingrediens. Opskrifterne er klassisk sat op med opskrift og vejledning på den ene side og foto på modsatte side. Til enkelte opskrifter er der tips. Opskrifterne spænder vidt; der er toblerone, dadler, mandelhorn, brownie, tiramisu, islagkage og meget mere. Formålet med bogen er at komme med opskrifter, der indeholder mindre sukker og andre usunde ting og stedet lade dem erstatte med andre sundere og mere smagfulde forholdsvis kendte ingredienser. EM er mad- og livsstilsblogger, iværksætter og madskribent hos Femina. Dette er hendes tredje kogebog.

Bogen er i samme stil (omslag og layout) som hendes tidligere bøger fx Herlig & ærlig mad - dvs. flotte og indbydende. Der er ikke noget alfabetisk register.

Der er i de senere år udkommet en del sunde kage- og dessertbøger - bl.a. Sødt, sundere, syndigtSundere kager og Sundere kagerDer er i de senere år udkommet en del sunde kage- og dessertbøger - bl.a. Sødt, sundere, syndigt og .