Bøger / faglitteratur / øvelser

Fængselsfit : en komplet guide til kropsvægtstræning der kan bruges af alle, udviklet bag murene i nordens mest sikre fængsel


Beskrivelse


Et træningssystem, som kan laves overalt og kun med brug af kroppen, ingen maskiner. For mænd, som ønsker at udvikle store muskler ved hjælp af træning og kost på minimal tid, et lavt budget og meget lidt plads, fx i fængsel.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 16. nov. 2015

af

af

Anne Grete Jacobsen

d. 16. nov. 2015

Et træningssystem, som kan laves overalt og kun med brug af kroppen, ingen maskiner, For mænd, som ønsker at udvikle store muskler ved hjælp af træning og kost på minimal tid, et lavt budget og meget lidt plads.

Daniel Mikkelsen er medlem af Hells Angels, og pt afsoner han en dom på 12 år. Da der ikke mere er fitnessredskaber i danske fængsler, har han udviklet et træningssystem, som udelukkende bygger på brug af kroppens egen vægt - fængselsfit-systemet. Systemet bygger på 4 punkter: fremgang, ernæring, kosttilskud og ernæring. Alle øvelserne forklares grundigt, og derefter følger 5 forskellige programmer, fra program for nybegynderen, over cirkel program til et lynprogram.

For dem, der ønsker at bruge træningsformen, og som ønsker virkelig store muskler er det en brugbar bog. Bogens rå udseende med sort-hvide fotografier passer godt til indholdet.

Styrketræning for mænd er bl.a. beskrevet i Træn som en mandFunktionel træning, men der skal bruges kettlebells, og Funktionel træning, som på mange måder ligner Daniel Mikkelsens bog, kræver også brug af enkelte redskaber som et sjippetov, bildæk og en sandsækStyrketræning for mænd er bl.a. beskrevet i Træn som en mand, men der skal bruges kettlebells, og , som på mange måder ligner Daniel Mikkelsens bog, kræver også brug af enkelte redskaber som et sjippetov, bildæk og en sandsæk.