Bøger / faglitteratur / bibliografier

Fænomenologi : en introduktion


Beskrivelse


Om de fænomenologiske grundidéer, hvordan den forholder sig til andre filosofier, hvorledes ideer fra fænomenologien kan anvendes i moderne forskning og fænomenologiens syn på kropslighed.

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 29. okt. 2018

af

af

Pernille Poulsen

d. 29. okt. 2018

Har du en intens interesse for en af det 20. århundredes største filosofiske retninger med eksponenter som Husserl, Heidegger, Sartre og Merleau-Ponty - så kan du få glæde af at dykke ned i denne bog om fænomenologi.

Professor Dan Zahavi gør dig klogere på begrebet fænomenologi. Han beskæftiger sig blandt andet med hvordan fænomenologien forholder sig til andre filosofier, hvordan ideer fra fænomenologien kan anvendes i moderne forskning og fænomenologiens syn på kropslighed. Zahavi er en erfaren skribent, der i 2003 udgav FænomenologiBevidsthedens fænomenologi og i 2010 - skrevet sammen med Shaun Gallagher - Bevidsthedens fænomenologiProfessor Dan Zahavi gør dig klogere på begrebet fænomenologi. Han beskæftiger sig blandt andet med hvordan fænomenologien forholder sig til andre filosofier, hvordan ideer fra fænomenologien kan anvendes i moderne forskning og fænomenologiens syn på kropslighed. Zahavi er en erfaren skribent, der i 2003 udgav Fænomenologi og i 2010 - skrevet sammen med Shaun Gallagher - .

Der er tale om et svært tilgængeligt akademisk værk, som følgelig må formodes at have en snæver målgruppe.

Der findes mange bøger om fænomenologi og en lang rækker værker om enkelte filosoffer indenfor fænomenologien. Blandt de nyeste værker kan nævnes: Kroppens fænomenologiÅndens fænomenologi og Åndens fænomenologiDer findes mange bøger om fænomenologi og en lang rækker værker om enkelte filosoffer indenfor fænomenologien. Blandt de nyeste værker kan nævnes: Kroppens fænomenologi og .


Berlingske tidende

d. 20. aug. 2003

af

af

Nils Gunder Hansen

d. 20. aug. 2003


Dansk sociologi

Årg. 15, nr. 4 (2004)

af

af

Allan Madsen

Årg. 15, nr. 4 (2004)