Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Faldende masker


Beskrivelse


Krimi. Efterforskeren Roland Triel forsøger at finde sandheden bag sin hustrus død, samtidig med han måske selv står anklaget for et brutalt mord.

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 18. okt. 2019

af

af

Carsten Güllich-Nørby

d. 18. okt. 2019

Underholdende krimi med efterforskeren Roland Triel, som jager psykopatiske mordere, og samtidig forsøger at rydde op i sit privatliv. Guf for alle krimilæsere, og et must for dig som allerede sluger serien.

Roland opdager en for ham fremmed og ukendt mand på en serie fotos af sin afdøde hustru. Havde Dorte virkelig en affære, eller er der andre hemmeligheder Roland ikke kender til? Samtidig med at Roland forsøger at finde sandheden bag sin hustrus død, findes en kvinde kvalt i sit hjem. På gerningsstedet finder politifolk overraskende både Rolands jakke og id, og den myrdede kvinde findes kvalt med Rolands slips. Sagen spidser til, da vores efterforsker forsvinder. Og hvilken rolle, om nogen, spiller den psykopatiske seriemorder Inge Renee Jannè mon? Det er sjette krimi med efterforskeren Roland Triel som hovedperson, og sammen med ham er flere af de centrale personer atter med.

Det er et yderst underholdende, spændende og effektivt plot Dennis Jürgensen har skruet sammen. Han er velskrivende som altid, og jeg følger med tilbageholdt åndedræt med, mens Roland forsøger at rede trådene ud i det snørklede mysterium, og måske endda få "maskerne" til at falde.

Kan matche spændingen hos fx Jo Nesbø, og i beskrivelsen af den psykopatiske seriemorder kom jeg til tænke på uhyggen hos fx Thomas Harris.


litteratursiden.dk

d. 20. nov. 2019

af

af

Lene Jensen

d. 20. nov. 2019

Roland Triel forsøger at finde sandheden bag sin hustrus død. Sjette bind i Jürgensens krimiserie er fyldt med overraskelser og spænding. Sikke en finale! Nogle forfattere er bedre til at afslutte en ...