Bøger / faglitteratur / kogebøger

Fantastiske bælgfrugter


Beskrivelse


Kogebog med fokus på bælgfrugter. Til alle madglade, der ønsker nemme og børnevenlige veganske opskrifter til alle dagens måltider - også de søde.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 7. jan. 2022

af

af

Lone Krøgh

d. 7. jan. 2022

Kogebog med fokus på bælgfrugter. Til alle madglade, der ønsker nemme og børnevenlige veganske opskrifter til alle dagens måltider - også de søde.

Mia Sommer blogger på Instagram under navnet miasommervegan og har udgivet flere veganske kogebøger. I denne leverer hun opskrifter til alle dagens måltider, og fælles for dem er, at de er børnevenlige og lette at gå til. Mængden af ingredienser er overskuelig, og ud over almindelige bælgfrugter som forskellige linser, kikærter og bønner bliver der typisk brugt enkelte andre grønsager og krydderier. Der er fotos af de færdige retter til alle opskrifter, som fx kan være pandekager, salater, gryderetter, sushi, salater, foccacia, romkugler, muffins og chokolademousse.

Fin og inspirerende kogebog til dem, der vil spise helt grønt eller bare grønnere. Opskrifterne er lette at gå til og tager ikke lang tid at lave, og Mia Sommers glæde ved at lave god mad til sig selv og sine børn skinner klart igennem. Samtidig er bogen udogmatisk; det er ok at vælge de lette løsninger, og der er således ikke noget i vejen med fx at bruge bønner fra dåse.

Bruges på linje med fx Vild med bønner - og alverdens bælgfrugterBag med bønnerVegansk madglædeVeganske fristelser og Bag med bønner, ligesom Mia Sommers egne veganske kogebøger som fx Vegansk madglæde og Veganske fristelser er oplagteBruges på linje med fx Vild med bønner - og alverdens bælgfrugter og , ligesom Mia Sommers egne veganske kogebøger som fx Vegansk madglæde og Veganske fristelser er oplagteBruges på linje med fx Vild med bønner - og alverdens bælgfrugter og Bag med bønner, ligesom Mia Sommers egne veganske kogebøger som fx og Veganske fristelser er oplagteBruges på linje med fx Vild med bønner - og alverdens bælgfrugter og Bag med bønner, ligesom Mia Sommers egne veganske kogebøger som fx Vegansk madglæde og er oplagte.