Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Fantastiske Feline - ponymiraklet


Beskrivelse


En slidt hestetrailer med en pjusket pony er pludselig dukket op på Firkløvergården. Hvor mon den og ponyen kommer fra? Det sætter Celine og katten Paulo sig for at finde ud.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 2. jan. 2020

af

af

Helle Laursen

d. 2. jan. 2020

En meget slidt hestetrailer med en meget pjusket pony er pludselig dukket op på Firkløvergården. Hvor mon den og ponyen kommer fra? Det sætter Feline og katten Paulo sig for at finde ud af. Anden del af serien om "Fantastiske Feline". For 8-10 år.

Feline er chokeret, da hun ser den stakkels pony, der hedder Plet. Ejeren må straks findes. Man skal ikke slippe godt fra at parkere en trailer og en uplejet pony på Firkløvergården, og så bare stikke af. Feline, hendes ven Tim og den talende kat Paulo går straks i gang med opspore Plets ejer. Det viser sig ikke at være helt ufarligt, og i jaget på ejeren finder de flere pjuskede ponyer. Bogen er gennemillustreret med sort/hvide tegninger samt vignetter ved kapitelstart. Indbundet.

Andet bind om "Fantastiske Feline" og hendes liv på Firkløvergården er en spændende historie. Historien er, som i første bind, fortalt med varme og vil fange alle der er vilde med dyr. I dette bind spiller ponyer en særlig rolle. Serien egner sig til hyggelig højtlæsning og til lystlæsning for de store børn fra 9 år. En sød historie, tilsat en smule magi som vil tiltrække pigerne.

Læs også serien om "Liliane susevind", hvor første bind er Liliane Susevind - man taler ikke med elefanter!Hunden på klippen, eller "Dyrepatruljen", den foregår på en rideskole, men de to første bind handler om andre dyr, der er i knibe. Den første i serien hedder Hunden på klippenLæs også serien om "Liliane susevind", hvor første bind er Liliane Susevind - man taler ikke med elefanter!, eller "Dyrepatruljen", den foregår på en rideskole, men de to første bind handler om andre dyr, der er i knibe. Den første i serien hedder .