Bøger / faglitteratur til børn

Fantastiske skabninger og hvor de findes : kreativiteten bag filmen


Beskrivelse


Om designprocessen i filmen Fantastiske skabninger og hvor de findes, med bl.a. produktionsmalerier, konceptskitser, storyboards og tekniske tegninger.

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 6. dec. 2016

af

af

Lars Larsen

d. 6. dec. 2016

2 bøger om filmen "Fantastiske skabninger og hvor de findes". Den ene om handling og iscenesættelse, og den anden om designprocessen. Til fans i alle aldre af Harry Potter-universet og filmen. Bøgerne er fyldt med flotte billeder. Teksten er henvendt til unge fra 13 år og voksne.

"Bag kulisserne på Fantastiske skabninger og hvor de findes" fortæller om personer og handling. Bogen er ordnet i 7 afsnit af vekslende længde og handler om skabelsen af 1920'ernes New York med alle de vigtige miljøer: Den magiske kongres, "Macusa", "Ny Salem" samt den snuskede smugkro "Den blinde gris", Newts magiske kuffert, og endelig om alle de fantastiske skabninger, der er hele baggrunden for historien. I "Fantastiske skabninger og hvor de findes" fortæller scenograf Dermot Power om designprocessen i billeder og med ledsagende tekst.

"Bag kulisserne..." bekriver arbejdet med historien og "Fantastiske skabninger ..." er fuld af imponerende flotte billeder, og de ledsagende billedtekster fortæller om de tekniske og kreative overvejelser. Der er billeder af alle de magiske skabninger i Newt Scamanders kuffert og af kæmpemonsteret Obscurusen.

Der er kommet yderligere 2 bøger i kølvandet på filmen En kuffert fuld af skabningerFantastiske skabninger og hvor de findes og Fantastiske skabninger og hvor de findesDer er kommet yderligere 2 bøger i kølvandet på filmen En kuffert fuld af skabninger og .


litteratursiden.dk

d. 29. nov. 2016

af

af

Arne Larsen

d. 29. nov. 2016

Denne fascinerende filmbog giver en helt unik indsigt i den kreative proces med at omdanne Rowlings historie til levende billeder. J.K. Rowling udgav i 2001 bogen ’Fantastiske skabninger og hvor de fi...