Bøger / faglitteratur til børn / mønstre

Fantasyvenner : perlemønstre fra mytologiens og eventyrenes verden


Beskrivelse


30 mønstre til perleplader med motiver inspireret af eventyr og mytologi.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 22. sep. 2017

af

af

Henriette Camilla Jensen

d. 22. sep. 2017

Hobbybog med perlemønstre fra mytologiens og eventyrenes verden. Der er mønstre på fx konge, dronning, ridder, drage, alfer, Pegasus, engel og djævel. Alt laves i hama mini- eller midi-perler. Til øvede brugere af perlemønstre fra 6 år med oplæsning af voksne.

Bogen har mønstre til 30 forskellige væsner. Hvert væsen har en lille baggrundshistorie, der fortæller hvad det er, og hvor i litteraturen eller mytologien den stammer fra. Der er et farvebillede af den færdige figur, oversigt over materialeforbrug samt en skabelon at arbejde ud fra. Ved enkelte væsner er der også alternative versioner af mønstret. På billederne er det færdige perlevæsen photoshoppet ind i relevante omgivelser. Fx er englen i skyerne, trolden og træfolk i skoven og djævlen i ild. Til sidst omtale af en app med perlemønstre og bøger. Forfatteren har også lavet Nordiske dyrevenner samt malebogen "Doodledyr".

Her er mulighed for at blande kreativ leg med interessen for fantasy og mytologiske figurer. Perleplader er en evigt populær leg, og heri er niveauet hævet, så også de ældre børn bliver både fristet og udfordret. Billederne er flotte og farvestrålende, og giver lyst til lave figurerne og lege med dem.

Der er mange gode og kreative bøger at søge inspiration i, fx Jan Kjærs Nomerne i perlerPerledyrPerleplader og Perledyr. Perleplader har mønstre på få eventyrlige væsner blandt mange forskellige temaerDer er mange gode og kreative bøger at søge inspiration i, fx Jan Kjærs Nomerne i perler og . Perleplader har mønstre på få eventyrlige væsner blandt mange forskellige temaerDer er mange gode og kreative bøger at søge inspiration i, fx Jan Kjærs Nomerne i perler og Perledyr. har mønstre på få eventyrlige væsner blandt mange forskellige temaer.