Bøger / faglitteratur

FAQ om innovation


Beskrivelse


Om begrebet innovation, og hvad det kan bidrage med i pædagogikken.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 8. nov. 2017

af

af

Henrik Munch Jørgensen

d. 8. nov. 2017

Denne bog analyserer og diskuterer de oftest stillede spørgsmål om innovation i relation til uddannelsessystemet. Bogen har relevans for undervisere samt studerende indenfor de pædagogiske fagområder.

Som bogens titel kraftigt antyder, fokuserer denne udgivelse på de oftest stillede spørgsmål om innovation. Bogen er delt i tre dele, hvor den første del definerer og indkredser begrebet innovation, den anden del udfolder innovationen og den sidste og tredje del giver slip på innovationen. Bogen er ikke en håndbog i innovation, men en debatbog, der diskuterer innovations-begrebet i uddannelsessystemet.

Det er en meget interessant udgivelse, som sætter tanker og overvejelser i gang hos sin læser. En bog, som rummer meget stof til diskussion og samtale både på lærerværelset og på de pædagogiske uddannelser.

Vil man læse mere, kan man give sig i kast med udgivelser som Innovation og læringKIE-modellen - innovativ undervisning i folkeskolenFAQ om kreativitet og KIE-modellen - innovativ undervisning i folkeskolen eller bogen FAQ om kreativitet, som er udgivet i "FAQ serien" som denne bogVil man læse mere, kan man give sig i kast med udgivelser som Innovation og læring og eller bogen FAQ om kreativitet, som er udgivet i "FAQ serien" som denne bogVil man læse mere, kan man give sig i kast med udgivelser som Innovation og læring og KIE-modellen - innovativ undervisning i folkeskolen eller bogen , som er udgivet i "FAQ serien" som denne bog.