Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Farlig forelskelse


Beskrivelse


Emma tager på karatelejr helt alene og får en super sød roomie, der hedder Luna. Lunas storebror er ret så nuttet og pludselig skal de lade som om de er kærester, men kan de mon blive rigtige kærester?

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 20. maj 2020

af

af

Heidi Drasbek Martinussen

d. 20. maj 2020

Bind to i serien "Pigeliv love". Denne gang er det Emma der er afsted på karatelejr og med på lejren er også en ret så sød fyr. For alle 10-13-årige der kan lide, at læse om veninder og kærlighed.

Emma skal på karatelejr sammen med Katrine, men lige før de skal afsted brækker Katrine armen, så hun ikke kan komme med. Emma har slet ikke lyst til, at tage afsted helt alene, men hendes mor og far skal på miniferie og har betalt for karatelejren, så de siger at Emma skal afsted. På karatelejren ender Emma med at få det fantastisk, hun får en sød roomie der hedder Luna og Lunas storebror, Oliver er også ret så sød.

Den holder stilen fra første bog - endnu en rigtig fin historie om den første forelskelse, denne gang krydret med lidt karate og bad ass drenge, som vil slås.

Bind et i serien hedder Den magiske sommerEmmas hemmelighed. Sara Ejersbo har tidligere skrevet serien "Pigeliv" med de samme personer, hvor Emmas hemmelighed er bind 2 i serien og også handler om EmmaBind et i serien hedder Den magiske sommer. Sara Ejersbo har tidligere skrevet serien "Pigeliv" med de samme personer, hvor er bind 2 i serien og også handler om Emma.