Bøger / faglitteratur til børn / idebøger

Fartøjer i LEGO-klodser : byg fantastiske maskiner til lands, til vands og i luften


Beskrivelse


Lego-modeller af fartøjer, der bevæger sig til lands, til vands og i luften. Med inspirationsbilleder af 30 store fartøjer og trin for trin-byggevejledninger til 30 mindre fartøjer.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 29. okt. 2015

af

af

Henriette Elkjær Smedebøl

d. 29. okt. 2015

Guide i at bygge fartøjer, der bevæger sig til lands, til vands og i luften. For alle lego-elskere fra ca. 10 år, men også for voksne.

Bogen indeholder modeller af forskellige sværhedsgrader - fx til bygning af sæbekassebil, brandbil, luftballon og katamaran. Derudover er der fotos af en del sværere modeller, som der ikke er byggeguides til - disse er forsynet med fakta om en helikopters flyvetid etc. I starten og slutningen af bogen sidder to plakater. Udover modellerne indeholder bogen info om, hvor man bedst køber og sorterer klodser, mosaikker og stop motion med lego og CAD-modellering.

Flot bog med masser af byggeguides til større børn. Voksne legonørder kan lade sig inspirere af de mange sværere modeller, der også er billeder af. Bogen har masser af billeder og de enkelte byggeguides ligner de hæfter med anvisninger der følger med, når man køber en legomodel. Afslutningsvis er der et grundigt indeks.

Forfatteren har i hhv. 2013 og 2015 udgivet Byg med LEGO-klodserVidunderlige LEGO-klodserLEGO legebog og Vidunderlige LEGO-klodser som denne udgivelse minder meget om. Desuden findes fx LEGO legebogForfatteren har i hhv. 2013 og 2015 udgivet Byg med LEGO-klodser og som denne udgivelse minder meget om. Desuden findes fx LEGO legebogForfatteren har i hhv. 2013 og 2015 udgivet Byg med LEGO-klodser og Vidunderlige LEGO-klodser som denne udgivelse minder meget om. Desuden findes fx .