Bøger / faglitteratur til børn / billedbøger

Fartøjer : hvad er der indeni?


Beskrivelse


Læs om 14 forskellige fartøjer, som bruges til at transportere mennesker og deres ting. Alle bruges forskelligt og er indrettet på spændende måder. Billedbog for 4-7-årige.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 3. mar. 2023

af

af

Dorthe Grønbæk

d. 3. mar. 2023

Læs om 14 forskellige fartøjer, som bruges til at transportere mennesker og deres ting. Alle bruges forskelligt og er indrettet på spændende måder. Billedbog for 4-7-årige.

14 forskellige fartøjer beskrives med illustrationer og tekst. En ambulance, brandbil, foodtruck, politibil, sejlbåd, redningshelikopter, sendevogn, skraldebil, håndværkerbil, redningsbåd, autocamper, kranbil, bogbil og et fly. På hvert opslag vises et stort billede af det fartøj, som omtales. Omkring fartøjet er billeder af de effekter, som kan findes om bord, samt de personer, som benytter fartøjet. Fx ved en autocamper vises vandtank, solcelleanlæg, bestik, mad, cykler, tøj, sengetøj, håndstøvsuger, udebruser, kabeltromle og meget mere. Ud for hvert billede står skrevet navnet på tingen, og enkelte steder følger en forklarende tekst. Forfatteren har også lavet Et år på byggepladsen.

Fin billedbog med flotte farverige illustrationer og super mange detaljer at kigge på og gå på opdagelse i. Det er spændende fartøjer, der beskrives, fx sendevogn og sejlbåd, men måske de færreste ved, hvad en food truck er, og bogbilen er en lidt gammeldags rullende boghandel. God underholdning til nysgerrige børn.

Kig og snak om biler, maskiner & transportMin første faktabog om biler handler om trafikken og forskellige transportmuligheder. Min første faktabog om biler omtaler også mange forskellige slags biler og deres indretningerKig og snak om biler, maskiner & transport handler om trafikken og forskellige transportmuligheder. omtaler også mange forskellige slags biler og deres indretninger.Informationer og udgaver