Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Farvel til Kingo


Beskrivelse


FC Mezzi er i krise. De skal vinde rækken for at komme med til Mini DM og nu går der rygter om at deres træner flytter til USA.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 17. nov. 2014

af

af

Lars Larsen

d. 17. nov. 2014

FC Mezzi er i krise. Deres træner skal måske flytte til USA og uden ham kan de ikke vinde rækken og komme med til Mini DM. Til fodboldinteresserede drenge og piger mellem 9 og 12 år.

I den 6. bog om FC Mezzi ser det sort ud for klubben. Der går rygter om at træneren Kingo skal til USA i et år. Og så lige nu, hvor de skal kvalificere sig til Mini DM. Det bliver ikke nemt og rivalerne i Gærdehavn står i vejen for den endelige sejr. Skrevet i første person med meget dialog og med tegninger i Jan Solheims velkendte stil.

Fin skildring af holdets håndtering af krisen og gode beskrivelser fra fodboldbanen, som giver fortællingen drive.

Andre gode serier om fodbold og venskab: "Mål" fx En hård begyndelseDe blå-gule djævle - en angriber for megetMålløse United - Maja, Melker og Zlatan, "De blå-gule djævle" fx De blå-gule djævle - en angriber for meget og "Målløse United" fx Målløse United - Maja, Melker og ZlatanAndre gode serier om fodbold og venskab: "Mål" fx En hård begyndelse, "De blå-gule djævle" fx og "Målløse United" fx Målløse United - Maja, Melker og ZlatanAndre gode serier om fodbold og venskab: "Mål" fx En hård begyndelse, "De blå-gule djævle" fx De blå-gule djævle - en angriber for meget og "Målløse United" fx .