Bøger / faglitteratur / strikkeopskrifter

Farverig babystrik


Beskrivelse


Farverig 1950'er-inspireret babystrik til 0-2-årige. 6 strikkeopskrifter til bl.a. sparkebukser, vest og sommerdragt.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 7. nov. 2018

af

af

Anne Birgitte Langkilde Hundahl

d. 7. nov. 2018

Skøn, farverig babystrik til de 0-2-årige. Til de der gerne vil have lidt kulør på babytøjet.

"Farverig babystrik" præsenterer 6 retro-modeller til baby. Der er opskrifter på kjole, shorts, dragt, sparkebukser, babyvest og trøje. Det er tøj der kan bruges til både hverdag og fest og af både piger og drenge. Modellerne er strikket op i 6 forskellige størrelse og i 3 forskellige garnkvaliteter. Til hver model følger udførlig opskrift og størrelsesguide. Alle opskrifterne er ledsaget af farvefotos, der tydeligt præsenterer modellerne. På farverigbabystrik.dk findes der tilhørende teknikvideoer som illustrerer de enkelte opskrifter i bogen. Charlotte Kaae er forfatter, strikkedesigner, underviser, foredragsholder og har bloggen KnittingByKaae.

En fin og let tilgængelig lille opskriftsbog. Modellerne er farverige og dejligt forfriskende i forhold til de mange neutrale og dæmpede farver, som meget babytøj findes i. Det er enkelt og praktisk babytøj, som samtidigt også er utroligt indbydende.

Der udkommer rigtig mange bøger med babystrik. En af de seneste er Strik til minimennesker der indeholder 16 strikkeopskrifter på unisex babystrik i nordisk stil, ligeledes til alderen 0-2 år.