Bøger / faglitteratur

Fasthold dit selvværd : i kærlighed, venskaber, som forældre og i arbejdslivet


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

2007

af

af

Conni Boll Christensen

2007

Fortsættelse af den svenske coach, foredragsholder og forfatters bog Selvværd nu!, som er populær hos folk, der gerne vil gøre en indsats for at få mere selvværd.

Efter succesen med Selvværd nu! modtog Mia Törnblom en masse breve og email fra folk, der ønskede hendes råd. De havde problemer med deres selvværd i kærlighedslivet, i venskaber, i forholdet til forældre, som forældre og i arbejdslivet enten som leder eller som medarbejder. På baggrund af de mange henvendelser besluttede hun at udgive endnu en bog, som handler om at fastholde selvværdet i samværet med andre mennesker. Jalousi kan ødelægge parforholdet, nære relationer kan trues af selvcentrering, mange er meget irriteret på deres far eller mor, og endnu flere er kørt fast i uheldige relationer til deres kolleger. I alle forhold handler det om at kigge på sig selv og sit selvværd. Nye læsere kan også være med, da første halvdel af bogen er repetition af træningsprogrammet i den første bog, hvor man ved hjælp af spørgeskemaer, cases, brevkassespørgmål og handlingsplaner kan få tiltro til egne evner og selvværd.

Gruppe 15.2 har ingen grund til at have problemer med selvværdet, den bugner.

God brugsbog for alle, der gerne vil ud af offerrollen og tage skeen i egen hånd ved at ønske det bedste for sine medmennesker, ved at arbejde med tilgivelse og ved at erkende tre ting: 1)hvad man ønsker sig, 2)hvad man kan acceptere og 3)hvad man vil fravælge.Informationer og udgaver