Bøger / faglitteratur / erindringer

Fede Fie : min kamp tilbage til livet


Beskrivelse


Forfatteren fortæller om sin kamp og liv før, under og efter et stort vægttab.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 13. maj 2015

af

af

Signe Rugtved Andersen

d. 13. maj 2015

Personlig beretning om Fies lange vej mod et bedre selvværd og varigt vægttab. Bogen er for dem, der søger motivation til et vægttab, og bogen vil også interessere dem, der gerne vil læse om mennesker fra virkelighedens verden.

Da Fie på sin 19-års fødselsdag står op på vægten viser den til hendes vantro 140,7 kilo. Det bliver startskuddet på en 3-årig vægttabs-rejse, hvor Fie formår at halvere sin vægt. Det har kostet blod, sved og tårer og fire større operationer at nå dertil hvor Fie er i dag. Her kan du læse hendes historie. Vi hører om en opvækst præget af utryghed, og om en barndom og ungdom med lavt selvværd, trøstespisning og mobning. Fie dykker ned i de bagvedliggende årsager til at det gik så galt, og fortæller om hvordan hun formåede at vende den negative spiral. Fies beretning krydres med farvefotos fra hendes barndom, billeder før og efter hendes vægttab, og operationer. Igennem bogen kan man finde et par af Fies bedste opskrifter og bagerst kan man finde illustrerede eksempler på enkle øvelser til styrketræning. Fie har desuden en facebookgruppe, som det er muligt at følge.

Fin og vedkommende historie. Ingen konkrete vejledninger eller slankeprogrammer, men en personlig beretning om livet før, under og efter vægttabet.

I Hvis jeg kan, kan du også fortæller Camilla om sit vægttab og de 2 bøger minder på mange måder om hinanden.


Politiken

d. 19. juni 2015

af

af

Svend Brinkmann

d. 19. juni 2015