Bøger / faglitteratur

Feed back : så du bliver hørt


Beskrivelse


Brugsbog med konkrete råd om feedback mellem leder og medarbejdere på arbejdspladsen. Bogen henvender sig til både ledere og medarbejdere.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 2. sep. 2020

af

af

Grethe Lorentzen

d. 2. sep. 2020

Brugsbog med konkrete råd om feedback mellem leder og medarbejdere på arbejdspladsen. Bogen henvender sig til både ledere og medarbejdere.

Feedback skal være relevant, brugbar og værdifuld for modtageren, og det, der siges skal modtageren have interesse i, og lyst til at høre, siger Maj Bjerre. En stor del af bogen beskriver hvad man som leder kan gøre for at få feedback til at blomstre, og der er fokus på hvad der fungerer godt, talenter og styrker. "Når vi giver feedback til hinanden skal vi være frontløbere, ikke politimænd, der giver dummebøder og peger fingre". Bogen indeholder spørgsmål til refleksion over feedback i ens egen organisation, konkrete eksempler på feedback og forfatterens refleksioner over kritik i feedback og hvordan kritikken påvirker modtageren. Maj Bjerre er strategisk rådgiver og coach.

Konkrete og gode jordnære råd om, hvad der fungerer og ikke fungerer godt i feedback-situationer på arbejdspladsen, med særligt fokus på lederens rolle.

Maj Bjerre har tidligere udgivet Gaven i kritikFeedback gentænktRelationer i organisationer om forskellen på kritik og feedback, og hvordan det påvirker os. Feedback gentænkt giver fagligt velfunderet viden om feedback. I Relationer i organisationer behandles relationer og kommunikation fra det praksisnære case-niveau til helikopterperspektivetMaj Bjerre har tidligere udgivet Gaven i kritik om forskellen på kritik og feedback, og hvordan det påvirker os. giver fagligt velfunderet viden om feedback. I Relationer i organisationer behandles relationer og kommunikation fra det praksisnære case-niveau til helikopterperspektivetMaj Bjerre har tidligere udgivet Gaven i kritik om forskellen på kritik og feedback, og hvordan det påvirker os. Feedback gentænkt giver fagligt velfunderet viden om feedback. I behandles relationer og kommunikation fra det praksisnære case-niveau til helikopterperspektivet.