Bøger / faglitteratur

Feedback i danskfaget


Beskrivelse


Om feedback i danskfaget med udgangspunkt i John Hatties forskning.

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 4. dec. 2014

af

af

Henrik Munch Jørgensen

d. 4. dec. 2014

Antologi om feedback i danskfaget med udgangspunkt i John Hatties forskning. Bogen er oplagt læsning for dansklærere i grundskolen samt for lærerstuderende i al almindelighed og især med linjefag i dansk.

Bogen er delt i to dele. Den første del er den teoretiske baggrund for del to, som giver en indføring i John Hatties feedbackmodel tilpasset den danske skolekultur. Anden del er mere praksisorienteret og giver konkrete bud på, hvordan feedback kan anvendes i danskundervisningen på alle klassetrin.

Det er en meget kompetent udgivelse både for lærerstuderende og lærere. Den teoretiske del er velbegrundet og veldokumenteret, og bogens hoveddel med konkrete bud på anvendelse af feedback i danskundervisningen, er meget praksisnær og inspirerende både for studerende og praktikere. Det er en god udgivelse, som kan være med til at højne danskundervisningen.

Bogen kan læses sammen med andre bøger om John Hatties teorier eller om feedback som eksempelvis Synlig læring og læringens anatomiInvolverende læringsevaluering og Involverende læringsevalueringBogen kan læses sammen med andre bøger om John Hatties teorier eller om feedback som eksempelvis Synlig læring og læringens anatomi og .


Fagbladet folkeskolen [online]

d. 6. mar. 2015

af

af

Helge Christiansen

d. 6. mar. 2015


Læsepædagogen

Årg. 63, nr. 2 (2015)

af

af

Birgit Lundemann Street

Årg. 63, nr. 2 (2015)