Bøger / faglitteratur / kogebøger

Feminas køkken : til alle årstider


Beskrivelse


Kogebogen er inddelt efter årstider, og hver årstid er underinddelt i kategorierne snacks og drikke, hovedretter og desserter.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 4. nov. 2016

af

af

Lone Krøgh

d. 4. nov. 2016

I denne kogebog præsenteres 160 madopskrifter, som har været bragt i ugebladet Femina i de seneste par år. Der er inspiration at hente for dem, der ønsker at variere den gode og hjemmelavede mad.

Kogebogen er inddelt efter årstider, og hver årstid er underinddelt i kategorierne snacks og drikke, hovedretter og desserter. Der er billeder af alle retter.

En fin og meget anvendelig kogebog med hverdagsklassikere og enkelte til gæstebud. De fleste opskrifter er forholdsvis lette at gå til, og ingredienslisterne er overkommelige. Fremgangsmåden bliver beskrevet i enkelt sprog, og der er ingen regibemærkninger eller anekdoter i forbindelse med opskrifterne. Garvede køkkenskrivere kender i forvejen de fleste af retterne, eller nogle der ligner til forveksling, men det lille twist af velkendte retter er bestemt ikke uinteressant. Er man ny i et køkken, vil der være masser at lade sig inspirere af. Billedsiden er flot. Registeret er af den knap så anvendelige slags, fx skal muffins findes under grove morgenmuffins og laks under røget laksemousse eller under dampet laks.

Der udkommer mange kogebøger i disse år, men som med så meget andet er der også mode i kogebøger. Mange 5-10 år gamle kogebøger virker allerede nu lettere bedagede. Denne kan fx sammenlignes og anvendes på linje med den nye Køkkenterapi.Informationer og udgaver