Bøger / faglitteratur / opskrifter

Fermentering : kraut, kimchi og kombucha


Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 2. nov. 2015

af

af

Camilla Sejerøe

d. 2. nov. 2015

Der er en trend omkring det at fermentere. Restauranterne har gjort det i noget tid, nu er det de private husholdningers tur. Køkkennørder, der vil prøve noget nyt kan begynde her!.

Indledningen handler om, hvorfor det er godt at fermentere, fermenteringens historie, hvordan man kommer i gang og hvordan man bruger sine fermenterede produkter. Dernæst følger afsnit om kraut, kimchi, andet grønt, saucer, frugt og drikke. Bagerst FAQ, register og referenceliste. Bogen bærer Aarstidernes logo og grafisk er den i stil med deres øvrige udgivelser. Farvefotos til alle opskrifter. Bogen er skrevet af Søren Ejlersen fra Aarstiderne, Shane Peterson, der er fra USA og har fermenteret i mange år, og kogebogsforfatter og fotograf Ditte Ingemann.

En appetitlig bog, der er lige til at gå til. Jeg tror, der er mange, der har ledt efter let tilgængelige opskrifter på fermentering - på dansk. Råvarerne er til at skaffe og der står også, hvilke glas man skal bruge og hvordan man gør i praksis. Herligt!.

Vi har ikke en lignende titel på dansk, men Camilla Plum har et afsnit i Sylt!The art of fermentation. Der findes udmærkede titler på engelsk, fx The art of fermentation, der også nævnes i i forordet til nærværende bogVi har ikke en lignende titel på dansk, men Camilla Plum har et afsnit i Sylt!. Der findes udmærkede titler på engelsk, fx , der også nævnes i i forordet til nærværende bog.


Berlingske tidende

d. 13. dec. 2015

af

af

Søren Frank

d. 13. dec. 2015