Bøger / faglitteratur

Ferrari : Ferrari i formel 1


Beskrivelse


Historien i ord og billeder om det legendariske italienske bilmærke Ferrari i formel 1 med start i 1950 og frem til i dag med facts om kørere, racerbilerne, placeringer og tekniske landvindinger.

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 3. nov. 2008

af

af

Søren Brunbech

d. 3. nov. 2008

Henvender sig til de mange nok mest mandlige læsere, børn som voksne, med interesse for racerbiler og Formel 1.

Peter Nygaard er fuldtids Formel-1 journalist, og hans store viden om, og passion for, racerløbene i motorsportens fornemste klasse gennemsyrer denne flotte bog om det legendariske italienske bilmærke Ferrari. Han følger teamet år for år fra VM-seriens start i 1950 og frem til i dag med facts om kørere og placeringer og ikke mindst med store og flotte billeder af bilerne, fra løbene og af kørerne og alle hentet fra Peter Nygaards eget firma Grand Prix Photo. Bogen er i et flot udstyr og layout, hvor Ferraris gule og røde farver dominerer, og med anvendelse af den særlige Ferrari-typografi i overskrifterne.

Ferrari 1947-2007 fra forlaget Haynes er udkommet på dansk i 2007 i samme format og udstyr. Christian Frost skrev om Legenden om Ferrari i 2004.

En stor og flot bog om racerbilernes ukronede konge Ferrari, skrevet af den kyndige motorsportsjournalist Peter Nygaard til glæde bl.a. for de mange danskere, der i sæsonen følger med i Formel 1 på fjernsynet.


Jyllands-posten

d. 5. dec. 2008

af

af

Claus Worup

d. 5. dec. 2008