Bøger / faglitteratur / opskrifter

Festlige retter med sense


Beskrivelse


Opskrifter på hverdags- og festretter på basis af kostprogrammet sense, hvor hænderne bruges til at veje maden af.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 10. okt. 2016

af

af

Lene Hedengran Rasmussen

d. 10. okt. 2016

Til alle, der gerne vil lave festlige retter med udgangspunkt i principperne bag "Sense", der handler om enkel og velsmagende mad, hvor man bruger sine hænder til at veje maden af. Man spiser kort fortalt efter sin sult og sunde fornuft.

En bog med festlige retter i konceptet omkring Sense-metoden. Forfatterne bag er Suzy Wengel, der er sammen med sin mand ejer "Center for vægttab" på Fyn, og Laila Celikkol, der bl.a. er kendt fra tv-programmer som "Masterchef". De vil gerne vise, at man sagtens kan følge Sense-principperne, selv om man skal til fest, spise hos vennerne eller selv skal servere mad for gæster. Bogens indledes med noget omkring det sociale ved at spise sammen, derefter retningslinjerne for Sense-metoden. Der er opskrifter til forretter, hovedretter, desserter, knas og sødt. Der er også en række sammensatte menuer, drinks og opskrifter på fonder.

Det er en flot samling af festlige retter, der dog ikke er for nybegyndere. Opskrifterne ledsages af fine billeder af de meget flotte anretninger.

SW har tidligere udgivet to kogebøger med Sense-mad sammen med Mette Madsen 44 små og store retterPlan B - de hurtige retter og Ida Holm Plan B - de hurtige retterSW har tidligere udgivet to kogebøger med Sense-mad sammen med Mette Madsen 44 små og store retter og Ida Holm .Informationer og udgaver