Bøger / faglitteratur til børn / vejledninger

Fidget spinner


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 25. aug. 2017

af

af

Jesper Holtoug

d. 25. aug. 2017

Du kender selvfølgelig en fidget spinner - men ved du også, hvem der har opfundet den og hvordan den er lavet? Og mon det er rigtigt, at den får hjernen til at slappe af? Især for 5-7-årige.

Bogen hører til den lette fagbogsserie: "Min første bog". I seks korte afsnit fortælles om fidget spinnerens oprindelse, dens funktion og dens meget store og hurtige udbredelse. Bogen har et let-tal på 15 og fotos og tegninger, som forklarer tekstens svære steder. Der findes gratis opgaver til bogen på nettet.

En fin og interessant fagbog om fidget spinneren, som blev en vanvittig omfattende legetøjs-dille i 2017. Fidget spinneren kendes af alle børn i Danmark, så en let tilgængelig fagbog om emnet er relevant. Bogen tager både fat på dillen som sådan og beskriver, hvordan fidget spinneren virker. Til gengæld kan man stille det relevante spørgsmål: Lever dillen stadig eller er den allerede ved at være død og borte? En udmærket fagbog i solidt udstyr og fuld af store fotos og tegninger som letter forståelsen.

Der findes flere gode bøger, som giver tips og tricks til fidget spinneren, for eksempel Camille Bonneaus: 100% fidget spinnerFidget spinner eller Max Gerlachs lidt sværere: Fidget spinner. Til gengæld findes der meget få, der er ligeså lette som bogen her, og som både fortæller om dillen, fidget spinnerens oprindelse og beskriver, hvordan den virkerDer findes flere gode bøger, som giver tips og tricks til fidget spinneren, for eksempel Camille Bonneaus: 100% fidget spinner eller Max Gerlachs lidt sværere: . Til gengæld findes der meget få, der er ligeså lette som bogen her, og som både fortæller om dillen, fidget spinnerens oprindelse og beskriver, hvordan den virker.