Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Fifi er en Pippi


Beskrivelse


Fifi vil være en Pippi. Hun har det sjovt sammen med sin storebror Vitus og vennen Luis. Luis vil være Tarzan, og sammen leger de i Fifis trapez, og spiller kroket med Vitus.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 7. juli 2016

af

af

Stine Bille

d. 7. juli 2016

En hel ny serie om de to venner Fifi og Luis. I den første bog skal Luis forsøge at gætte alle Fifis gåde. Det er svært! I den anden bog leger de to venner som Pippi og Tarzan. De svinger sig i trapez og spiller kroket. For 7-8-årige.

I bogen "Fifi og Luis gætter gåder" er Fifi fuld af energi, og stiller alle mulige spørgsmål og gåder til Luis. Luis har lidt svært ved at følge med, men prøver selv at finde på nogle gåder. De griner sammen, og har det sjovt. I "Fifi er en Pippi" leger hun Pippi, men far bliver sur, fordi hun sidder oppe på bordet og spiser morgenmad. Lidt senere leger hun med Luis, som vil være Tarzan. De svinger sig i træerne, og spiller kroket sammen med Fifis storebror Vitus. Bøgerne har lix 3 og lettal 11.

En hel ny letlæsningsserie af Grethe Sonne. Bøgerne er sjove og historierne fulde af energi. Bøgerne har et lækkert layout, og begge bøger en herlig forside samt hardcover omslag. De farverige tegninger er morsomme, fantasifulde og understøtter teksten på en god måde.

Andre bøger om venner til denne aldersgruppe kunne være Skal vi lege?Nye venner af Jørn jensen eller Nye venner af Helena Bross der handler om et nyt venskabAndre bøger om venner til denne aldersgruppe kunne være Skal vi lege? af Jørn jensen eller af Helena Bross der handler om et nyt venskab.