Bøger / skønlitteratur / roman

Fifty shades. Bind 2 : I mørket


Beskrivelse


Den nu knapt så uskyldige Anastasia Steele har på kort tid forelsket sig dybt i den stenrige sexgud, Christian Grey. Hans barndomstraumer kommer op til overfladen, og hans sadomasochistiske trang viger for kærligheden, men Ana er både skræmt og tiltrukket af hans såkaldte legeværelse. I baggrunden lurer flere farer.

Anmeldelser (9)


Bibliotekernes vurdering

d. 8. okt. 2012

af

af

Annemette Schønberg Johnsen

d. 8. okt. 2012

2. del af den erotiske bestseller trilogi, der har taget millioner af kvinder med storm. På ingen måde stor litteratur, men særdeles underholdende - sex og romantik på alle kontakter!.

Anastasia/Ana er stadig frygtsomt, men dybt forelsket i den lækre, stenrige, men sære Christian Grey. I 1. bind tog han hendes uskyld og udformede kontrakt for et s/m forhold, men ægte kærlighed tager over. Det går utrolig hurtigt med at modne forholdet og tage hul på Christians traumer, for de daterede mails angiver at der kun går en lille måned fra tiltrækning ved første blik til forlovelse. Usandsynlighederne tager den velunderholdte læser imidlertid ret let, men indforståethed, sprogblomster, gentagelser og anglicismer stikker ud, ligesom i 1. del. Der er lagt flere spændingsspor ud, som nok følges op i bind 3.

Der er mindre klovneri og mere alvor i 2. bind af trilogien, som forener en askepotdrøm a la filmen Pretty woman med hede, men sobre sexscener, krydret med s/m. Et Twilight-agtigt erotisk eventyr for kvinder med faible for romantisk underholdning.

Den nu knapt så uskyldige Anastasia er i trilogiens 2. del dybt forelsket i den underskønne sexgud Christian Grey med den traumatiske baggrund. Forholdet udvikler sig med lynets hast, så i løbet af forholdets første begærlige uger har de både arbejdet med følelser og dyster fortid, oplevet faretruende situationer og har forlovet sig. Også dette bind plages af indforståede udtryk, gentagelser og sprogblomster.


Litteratursiden.dk [online]

d. 17. okt. 2012

af

af

Rikke Andrup Jensen

d. 17. okt. 2012


litteratursiden.dk

d. 17. okt. 2012

af

af

Andrup's Bookshelf

d. 17. okt. 2012

Endnu en gang var jeg total magtesløs i Mr. Grey's favntag. Jeg slugte hver en side og følte mig som en alkoholiker, der bare ville have mere og mere. Jeg nød næsten ikke en gang siderne, men åd dem b...


litteratursiden.dk

d. 7. nov. 2012

af

af

Merete Trap

d. 7. nov. 2012

Mens millioner af kvinder verden over har fået øjnene op for erotisk litteratur, kører anden del af serien ’Fifty Shades of Grey’ i tomgang. Den unge Ana forlod sin forretningsmand Christian i slutnin...


litteratursiden.dk

d. 8. okt. 2012

af

af

Andrup's Bookshelf

d. 8. okt. 2012

Fifty shades - I mørket Endnu en gang var jeg total magtesløs i Mr. Grey's favntag. Jeg slugte hver en side og følte mig som en alkoholiker, der bare ville have mere og mere. Jeg nød næsten ikke en ga...


Jyllands-posten

d. 11. okt. 2012

af

af

Katrine Sommer Boysen

d. 11. okt. 2012