Bøger / faglitteratur til børn

Filmmagi : J.K. Rowling's wizarding world. Bind 1 : Enestående karakterer og fascinerende steder


Beskrivelse


Om hemmelighederne bag J.K. Rowlings magiske verden i Harry Potter-filmene og filmen "Fantastiske skabninger og hvor de findes". Præsentation af de mest fremtrædende karakterer, samt særlige steder i filmene som fx Diagonalstræde, Vindelhuset og Ministeriet for Magi.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 2. juni 2017

af

af

Susanne Dahl Jensen

d. 2. juni 2017

Læs om hemmelighederne bag Harry Potter-filmene og oplev J.K. Rowlings magiske verden på en helt ny måde. Bogen indeholder også klistermærker, dødsgardistmasker, postkort og andre spændende ting til glæde for alle Harry Potter fans store som små. Kan selvlæses fra 10-11 år og op og læses højt for børn fra 8-9 år, lige som selve serien.

Bogen er første bind i en serie om J.K. Rowlings filmmagi. De første knap 30 sider handler om filmen "Fantastiske skabninger og hvor de findes" og resten af bogen frem til side 101 handler om Harry Potter filmene. Her bliver læseren præsenteret for de mest fremtrædende karakterer, samt særlige steder i filmene som fx Diagonalstræde, Vindelhuset og Ministeriet for Magi og undervejs bliver små og store hemmeligheder afsløret om filmenes frembringelse. Bogen er fyldt med farvefotos fra forskellige filmscener og krydret med avisklip, flapper, låger, breve, postkort m.m. Forsiden viser også fotos fra de to filmuniverser med et mindre foto af 4 af de mest fremtrædende personer fra filmene.

Svært ikke at blive begejstret for denne helt utrolig flotte fagbog om J. K.Rowlings filmunivers. Der er masser af flotte fotos og faktabokse og andet sjov til de mange Rowling fans.

I 2016 udkom Bag kulisserne på Fantastiske skabninger og samme år udkom og Harry PotterBag kulisserne på Fantastiske skabninger og hvor de findesHarry PotterI 2016 udkom Bag kulisserne på Fantastiske skabninger og samme år udkom og .