Bøger / faglitteratur / hækleopskrifter

Fin & farverig jul - du selv kan hækle


Beskrivelse


Hækleopskrifter på forskelligt julepynt, bl.a. julekugler, pynteagern, til-og-fra-kort og trompeter.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 5. dec. 2014

af

af

Rikke Bruun

d. 5. dec. 2014

Til alle, der kan lide at hækle, er her en bog fyldt med ideer til at få brugt de mange garnrester til at lave julepynt. Man kan vælge at følge bogens eksempel ved at bruge mange farver eller holde det i mere enkle farver.

Bogen indeholder en række hækleopskrifter på julepynt både mere traditionelle som tromme, juletræ og julekugler men også mere almindelige pyntegenstande som hjerter, babushka og cover til genbrugsglas er med i bogen. Bogen indledes meget kort med en to-siders introduktion til materialer, masker og forkortelser efterfulgt af de enkelte hækleopskrifter. Hver opskrift indledes med et foto og generelle oplysninger som anvendt garn og hæklenål, hvorefter opskriften, som afsluttes med montering, følger. Der er tips til de fleste af opskrifterne, men ellers er der ikke meget udenomssnak.

En lille sød og meget farverig bog med pynt, hvoraf mange også kan bruges på andre tidspunkter af året ved fx et andet farvevalg.

Forfatteren har tidligere udgivet 2 hæklebøger i samme stil Fine & farverige årstider - du selv kan hækleFine & farverige firkanter - du selv kan hækle og Fine & farverige firkanter - du selv kan hækleForfatteren har tidligere udgivet 2 hæklebøger i samme stil Fine & farverige årstider - du selv kan hækle og .