Bøger / skønlitteratur til børn / eventyr

Find Dory


Beskrivelse


Billedbog. Den glemsomme kirurgfisk, Dory, er blevet væk fra sine forældre og bor hos Nemo og hans far Marlin. Pludselig husker hun nogle ting, der fører hende på sporet af sin familie, og hun begiver sig ud på en mission for at finde dem.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 13. mar. 2017

af

af

Johanne Elvers Madsen

d. 13. mar. 2017

Nu kan du læse de to Disney/Pixar-film, "Vaiana" og "Find Dory", som billedbøger. For 4-8-årige fans af filmene.

"Find Dory" er historien om den glemsomme kirurgfisk Dory, der er blevet væk fra sine forældre og nu bor hos Nemo (fra "Find Nemo") og hans far Marlin. Pludselig kan hun huske nogle ting, der fører hende på sporet af sin familie, og hun begiver sig ud på en mission for at finde dem. "Vaiana" er historien om pigen Vaiana, der lever et trygt liv på Motunui, hvor hun en dag skal være høvding. En stor fare truer øen og naturens orden, og Vaiana drager modigt afsted for at skaffe havgudindens stjålne sten tilbage. Det bliver starten på en eventyrlig rejse.

Klassiske historier, der er elementært spændende. "Find Dory" handler om at miste og genfinde sin familie, og "Vaiana" om at finde sin egen vej og om naturens vigtige balance. Bøgernes illustrationer er billeder fra filmene, hvilket fungerer godt. Teksten fungerer nogenlunde, men er præget af en handlingsrefererende stil, der ikke flyder optimalt. Bøgerne har flotte forsider, der appellerer til fans af filmene.

Bøgerne ligner mange andre billedbogsudgaver af animationsfilm fra Disney og Pixar, som fx FrostInderst inde og Inderst indeBøgerne ligner mange andre billedbogsudgaver af animationsfilm fra Disney og Pixar, som fx Frost og .Informationer og udgaver