Bøger / faglitteratur til børn / mønstre

Fine perleprojekter


Beskrivelse


Perlekreationer lavet med Hama Midi perler. Opdelt i fire temaer med i alt 35 forskellige motiver. Med mønstre på børneansigter i kranse, cirkusdyr og -løjer, forskellige dyreansigter og motiver inspireret af Grønland.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 23. juli 2020

af

af

Christine Christensen

d. 23. juli 2020

Skab fine perlekreationer med Hama Midi perler i afdæmpede farver. Bogen er opdelt i 4 temaer med i alt 35 forskellige motiver, der kan inspirere alle perleentusiaster. Med lidt voksenhjælp kan de små fra 5 år sagtens være med.

Forfatteren, der tidligere har udgivet 4 titler om perleplader fx Byg en by af perler, har denne gang kastet sig over perleprojekter med flere forskellige motiver. Dette hæfte er opdelt i fire kapitler med hver deres tema. Her er opskrifter på børneansigter i kranse, cirkusdyr og -løjer, forskellige dyreansigter og motiver fra Grønland. Hvert kapitel indeholder en kort introduktion til temaet, der efterfølgende foldes ud, hæftet indeholder 35 skabeloner i alt. Der indledes med et forord, som fortæller, hvordan projekterne kan bruges: til pynt, ophæng eller leg. Derefter følger et afsnit om redskaber, en brugsanvisning og endelig en oversigt over perlernes farveskala.

Hæfte på 62 sider i A4-format i afdæmpede farver. Det er stadig meget populært at lave perleplader, og denne bog tilbyder mange fine ideer til kreativitet og leg med perler. Alle motiver er lette at gå til og layout og indhold fremstår indbydende og gennemført.

Form og layout minder om forfatterens øvrige perlebøger. Andre bøger med mønstre til perleplader ses hos Anja Takacs fx Perlevenner.