Bøger / skønlitteratur / roman

Fink - skyggemord : krimi


Beskrivelse


Krimi. Tre drenge forsvinder fra et flygtningecenter, tilsyneladende frivilligt. Men journalisten Jakob Fink mener der stikker noget under.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 9. juli 2020

af

af

Camilla Bøcher Roesen

d. 9. juli 2020

Tre drenge forsvinder fra et flygtningecenter, tilsyneladende frivilligt. Men journalisten Jakob Fink mener, der stikker noget under. For læsere af krimier.

Journalisten Jakob Fink undrer sig, da tre drenge forsvinder sporløst fra et flygtningecenter. Kort tid efter er en medarbejder fra centeret også sunket i jorden. Sammen med den ene drengs fætter, taxachaufføren og tidligere bandemedlem Antonio, sætter Jakob Fink sig for at finde ud af, hvad der er sket med de tre drenge. Det bliver en hæsblæsende opklaring. Bogen er første bind i en ny krimiserie af Morten Remar.

Velskrevet og virkelig spændende krimi med et godt plot og gode tvists undervejs. Sproget er let og handlingen skrider fremad i tilpas tempo, samtidig med at man også lærer hovedpersonen lidt at kende.

Morten Remar har i forvejen skrevet krimiserien om Martin Rømer, hvor DetonatorLigblomsten er den første. Anne Mette Hancock har også skrevet om en journalist i serien om Heloise Kaldan, hvor første bog er LigblomstenMorten Remar har i forvejen skrevet krimiserien om Martin Rømer, hvor Detonator er den første. Anne Mette Hancock har også skrevet om en journalist i serien om Heloise Kaldan, hvor første bog er .


Politiken

d. 1. juli 2020

af

af

Bo Tao Michaëlis

d. 1. juli 2020