Bøger / faglitteratur / hækleopskrifter

Finurlige fisk og herlige havdyr


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 27. apr. 2017

af

af

Rikke Bruun

d. 27. apr. 2017

Søger man efter ny inspiration til at få brugt garnresterne eller mangler man hækle- og strikkeopskrifter på havets dyr, er der masser at finde i denne bog. For alle der har de grundlæggende færdigheder indenfor strik og hækling på plads.

Bogen indeholder 32 strikke- og hækleopskrifter på dyr, der lever i havet. Her er både kendte dyr som skildpadder, kuglefisk og søstjerner, men også mere fantasifulde dyr som bøhfisk har fundet plads i bogen. Nogle af opskrifterne er rene strikke- eller hækleprojekter, mens andre er en kombination, og andre igen kræver lidt broderi. Alle opskrifterne er ledsaget af diagrammer og fotos af såvel færdige dyr som delprojekter. Bogen er en opskriftsamling og indeholder ikke instruktioner i teknikker. Bogen er forfatterens første.

Et sjovt, farverigt og fantasifuldt indslag blandt de mange hækle- og strikkebøger, der kommer i disse år. Nogle designs er mere vellykkede end andre, men mange vil finde inspiration og glæde blandt de mange designs som også giver mulighed for videreudvikling.

Lesley Stansfields 75 fugle, fisk & andre fantastiske væsener i hækling og strikEdwards menageriEdwards menageri - fugle har også opskrifter på fisk, mens Kerry Lords hæklebøger Edwards menageri og Edwards menageri - fugle har opskrifter på mange forskellige dyrLesley Stansfields 75 fugle, fisk & andre fantastiske væsener i hækling og strik har også opskrifter på fisk, mens Kerry Lords hæklebøger og - fugle har opskrifter på mange forskellige dyrLesley Stansfields 75 fugle, fisk & andre fantastiske væsener i hækling og strik har også opskrifter på fisk, mens Kerry Lords hæklebøger Edwards menageri og har opskrifter på mange forskellige dyr.