Bøger / skønlitteratur til børn / dyrefortællinger

Fire historier om venskab


Beskrivelse


Fire historier med Peter Plys og hans venner fra Hundredemeterskoven. Om at kende sine venner, at lege godt sammen og at blive væk fra hinanden. Og om hvordan Grislingen maler sine venner.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 18. okt. 2013

af

af

Morten Halskov Jensen

d. 18. okt. 2013

Højtlæsningsbog til børn i alderen 4-7 år, der holder af Peter Plys og hans venner fra Hundredemeterskoven. Titel og forside er dækkende for indholdet, der ikke kræver nogen særlig formidling.

Rigt illustreret højtlæsningsbog i hardcover med 4 historier om venskab, der er velvalgte til at udspille sig i Hundredemeterskoven. Peter Plys og vennerne leger skjul. Plys er den, men han kan ikke finde de andre. Er det mon fordi han ikke kender sine venner godt nok? Tigerdyret har opfundet en hoppeleg, men kun kængubarnet deler hans begejstring for at hoppe. Til gengæld er de andre venner gode til at heppe. Som gode venner er Plys og Grisling altid sammen, men en dag oplever de at blive væk fra hinanden. Sidst forsøger Grisling at male portrætter af sine venner, men de har for travlt til at sidde stille. Illustratorer fra Disney Storybook Artists har lavet tegningerne, der er lige så honningsøde som teksten. Velegnet til højtlæsning.

Peter Plys og hans venner fra Hundredemeterskoven i Disneys fortolkning er rigt og varieret repræsenteret i børnebiblioteket, fx Peter Plys - nye eventyr i Hundredemeterskoven eller Peter Plys - Kængubarnets store naturdag.

Honningsød højtlæsningsbog om venskab for de mindste børn med Plys og vennerne fra Hundredemeterskoven. Illustreret af Disney.Informationer og udgaver