Bøger / skønlitteratur til børn

Fis af, Fuser!


Beskrivelse


Billedbog. Dragen Fuser er på sommerlejr og er bange for, at han ikke kan få venner. Derfor prøver han at imponere de andre ved at være den bedste.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 15. mar. 2019

af

af

Stine Veisegaard

d. 15. mar. 2019

Den lille drage Fuser skal på sommerlejr. Han er rigtig nervøs for de andre drager. Hvis han nu sørger for at være bedst til alt, så vil han måske blive populær. Men det går anderledes end Fuser planlægger. Billedbog fra 3 år.

Dette er den anden bog om Fuser, og denne gang er det om, hvordan man får venner, og hvordan man er sig selv. Fuser er meget nervøs, da han kommer på sommerlejr og frygter at ingen kan lide ham. Han tænker, at hvis han er den bedste til alle lege og aktiviteter, så vil de andre drager bedre kunne lide ham. Men de andre drager bliver trætte af Fuser, da han ikke lader dem komme til orde. Derfor undgår de hans selskab. Heldigvis tager lejrchefen en snak med Fuser, og det ender med, at Fuser holder op med at forsøge at vinde over de andre. Til sidst er Fuser ikke den, der fører an, og den der ved bedst. Men til gengæld har han masser af venner.

Sød lille billedbog med fin morale. De små udtryksfulde drager er tegnet i klare farver, og teksten er med tydelige store bogstaver. Undervejs er der talebobler fra dragerne.

Der findes flere bøger om opførsel og venskaber, fx Godt gået søde ven!Bruno har over 100 venner og Bruno har over 100 venner. Begge har dyr som hovedpersonerDer findes flere bøger om opførsel og venskaber, fx Godt gået søde ven! og . Begge har dyr som hovedpersoner.Informationer og udgaver