Bøger / faglitteratur / opskrifter

Fit på 100 dage : smid kiloene og kom i dit livs form


Beskrivelse


Indeholder komplet dag for dag-træningsprogram, detaljerede ugeplaner for alle måltider, over 40 nemme og slankende FIT-opskrifter til 100 dage.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 2. jan. 2014

af

af

Katja Larsen

d. 2. jan. 2014

Bogen henvender sig til kvinder, der ønsker at komme i deres livs form. Her i nytårsforsætternes tid skal der nok være en hel del, der har det som mål.

Anne Bech er personlig træner og har udviklet sin egen FIT-metode, der består af øvelser som kan udføres derhjemme. FIT på 100 dage består af en introduktion hvori Anne Bech fortæller om motivation. Derefter følger et afsnit om træning og et afsnit om kost. Der sluttes af med programmet, hvor kost og træning sættes sammen. Der er gode billeder af øvelserne og programmet er yderst detaljeret.

Anne Bech har tidligere skrevet bøgerne Guide til gudindekrop fra 2012 samt Bikini bootcamp fra 2013, hvor programmet man skal følge blot varer 28 dage. Der findes diverse andre bøger om træning og kostomlægning rettet til kvinder, fx Vis bare arme: spis dellerne væk fra 2013 samt Få en lykkelig krop på 28 dage fra 2012.

Det er en indbydende bog, som lover resultater hvis man følger programmet. Der vil altid være efterspørgsel efter denne type bog, som tilhører den mere ambitiøse ende af skalaen.