Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Fjer og flammer - midnatspigen


Beskrivelse


Fantasy. Pigen Echo bor alene på et bibliotek i New York. Her møder hun Ala, som er avicener, et folk med fjer som lever skjult under byens gader. Echo rejser ud på en skæbnebestemt og farefuld mission under krigen mod drakharianerne.

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 8. feb. 2016

af

af

Maria Sjøblom

d. 8. feb. 2016

Ny fantasy-serie med en sej menneskelig heltinde, der er fanget i krigen mellem det gode og det onde, og skjulte verdener. For unge og voksne fans af genren.

Echo stikker som barn af fra sin familie og lever i skjul på et bibliotek i New York, hvor hun overlever ved at stjæle mad og bøger. Her møder hun Ala, som er avicener, et folk med fjer som lever under byens gader. Echo lærer magi og rejser rundt i hele verden på små tyvetogter for Ala. Alligevel bliver hun aldrig rigtigt accepteret af avicenerne. Da krigen med ildfolket, drakharianerne, spidser til, bliver den 17-årige Echo sendt ud på en farlig mission. Echo må sande, at både i krig og kærlighed er det svært at se forskel på godt og ondt.

Et helt nyt univers åbnes og de levende beskrivelser af magien, de mange byer rundt rundt omkring i verden og den næsvise heltinde fanger læseren. Her er urban fantasy og drabelige kampe knyttet sammen med skæbnebestemt romantik. Forsiden passer perfekt ind på hylden med de mange fantasy-serier og der lægges op til en spændende fortsættelse. Charmerende bog, som alle fantasy læsere vil elske.

Handlingen minder en hel del om, men når ikke helt samme niveau som, Taylor Lainis Ildenglen, der er første bind i "Ønskekræmmerens datter".


litteratursiden.dk

d. 27. aug. 2016

af

af

Pia Bechmann

d. 27. aug. 2016

Melissa Grey er en fantasyforfatter, der er værd at holde øje med. Med en drillende humor er hun tro mod genren med temaer som magt, ære, familie og kærlighed. Den superlækre forside siger næsten det ...