Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Fjer og flammer - skæbnedagen


Beskrivelse


Fantasy. Echo er bare en flabet menneskepige. Men hun er også Ildfuglen og hun rummer sjæle fra både dragefolket og fuglefolket. Hun er den eneste, der kan tage kampen op mod den onde kraft, der truer med at formørke hele verden.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 28. sep. 2017

af

af

Maria Sjøblom

d. 28. sep. 2017

Verden er på randen af kaos og Echo kæmper for at redde sin elskede drageprins, Caius. Hæsblæsende afslutning på "Fjer og flammer"-trilogien for både unge og voksne fantasylæsere.

Echo er bare en flabet menneskepige. Men hun er også Ildfuglen og hun rummer sjæle fra både dragefolket, drakharianerne, og fuglefolket, avicenerne, som altid har levet i skjul blandt menneskene. Hun er den eneste, der er stærk nok til at tage kampen op den onde kraft, der truer med at formørke hele verden. Den ondskabsfulde Tanith har tilkæmpet sig titlen som Drageprinsen, men er besat af ondskab, som hun forsøger at bruge til at give drakharianerne verdensherredømmet. Echo kan ikke bekæmpe ondskaben alene, men må have hjælp fra sine venner blandt alle de folkeslag, hun beskytter. Hendes første prioritet er at redde sin elskede Caius, som både er Taniths bror og mishandlede fange.

Fantastisk og medrivende urban fantasy, hvor tryllestøv og skjulte passager gør det muligt, at handlingen kunne foregå over hele verden. Den skønne heltinde, Echo, er veltalende, uimponeret og fræk som kun en indfødt New Yorker kan være det. Her i dette afsluttende bind af serien, som startede med Fjer og flammer - midnatspigen, bliver serien helstøbt fantasy underholdning. Det anbefales at læse seriens bind i rækkefølge.

Serien minder rigtigt meget om Taylor Lainis Ildenglen, første bind i "Ønskekræmmerens datter".