Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Fjer og flammer - Skyggetimen


Beskrivelse


Fantasy. Echo er ikke længere bare et helt almindeligt menneske, der forsøger at standse krigen mellem de skjulte fuglefolk og dragefolket. Hun er Ildfuglen, som ifølge profetien skal bringe lys og fred. Men sammen med lyset kommer også det truende mørke.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 11. okt. 2016

af

af

Maria Sjøblom

d. 11. okt. 2016

Echo må bringe store ofre for at redde både menneskene og de skjulte folk i dette hæsblæsende og actionfyldte 2. bind i fantasy-serien "Fjer og flammer". For både unge og voksne.

Echo er ikke længere bare et helt almindeligt menneske, der forsøger at standse krigen mellem de skjulte fuglefolk og dragefolket. Hun må indse, at hun er den sagnomspundne Ildfugl, som ifølge profetien skal bringe lys og fred. Men sammen med Ildfuglen er der kommet et forfærdeligt mørke ind i verden. Et mørke, som søger Echo og som truer med at fortære alt, hvad hun har kært.

Skøn urbanfantasy med fantastiske personbeskrivelser, magi, humor og store følelser. Her er højt tempo, drabelige krigsscener og ikke mindst den charmerende heltinde, Echo, som kun bliver mere og mere egenrådig og næsvis. Nye læsere kan sagtens springe på trilogien her fra 2. bind, men går glip af en masse baggrundsviden fra seriens første bind.

"Fjer og Flammer" er en af de allerbedste fantasyserier. Serien minder rigtigt meget om Laini Taylors serie om "Ønskekræmmerens datter" og med "Fjer og flammer - skyggetimen" kommer serien op på samme kvalitetsniveau.