Bøger / faglitteratur / hækleopskrifter

Flere hæklede venner for altid : tegneseriefigurer, filmfavoritter og andre velkendte figurer, du kan hækle


Beskrivelse


23 sjove, hæklede figurer, som minder om kendte karakterer fra tegnefilm og tv. Opskrifterne er detaljerige med tøj, hår og kropsdele, så projekterne er til de fingernemme. Nogen hækleerfaring vil være en fordel.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 12. maj 2021

af

af

Laura Winding

d. 12. maj 2021

23 sjove, hæklede figurer, som minder om kendte karakterer fra tegnefilm og tv. Opskrifterne er detaljerige med tøj, hår og kropsdele, så projekterne er til de fingernemme. Nogen hækleerfaring vil være en fordel.

Bogen indeholder et grundigt teknikafsnit med illustreret og trinvis beskrivelse af masker og broderi samt en oversigt over forkortelser. Figurerne er inddelt i kategorier som fx "tidløse favoritter", hvor man bl.a. vil genkende Grisling og Den Lyserøde Panter. Hver opskrift er angivet med sværhedsgrad (1-3) og indledes med oversigt over materialer. Én figur kan bestå af mange hæklede dele som fx karosseri, vinduesparti, fælge, dæk osv. Med hver opskrift er fotos af det færdige projekt fra relevante vinkler. Udover garn og hæklenåle skal man bruge fyldvat og evt. sikkerhedsøjne.

Flot bog med sjove fotos. Figurerne er vellignende og vil vække jubel som legetøj eller pynt. Som forfatteren skriver, kan man "begynde med at hækle her", men pga. de mange små detaljer, farveskift og forskellige slags masker er der en vis risiko for, at en nybegynder kan miste modet. Hyggeligt at projekterne vises med foto i indholdsfortegnelsen.

Sophie Kirschbaum har også udgivet Hæklede venner for altidUhyggelig hæklingJannies hæklede helteVelkommen til hæklerummet. Andre hæklede figurer i samme stil og med mange detaljer er fx Uhyggelig hækling, Jannies hæklede helte og Velkommen til hæklerummetSophie Kirschbaum har også udgivet Hæklede venner for altid. Andre hæklede figurer i samme stil og med mange detaljer er fx , Jannies hæklede helte og Velkommen til hæklerummetSophie Kirschbaum har også udgivet Hæklede venner for altid. Andre hæklede figurer i samme stil og med mange detaljer er fx Uhyggelig hækling, og Velkommen til hæklerummetSophie Kirschbaum har også udgivet Hæklede venner for altid. Andre hæklede figurer i samme stil og med mange detaljer er fx Uhyggelig hækling, Jannies hæklede helte og .