Bøger / faglitteratur til børn

Fletninger : step by step-guide til de flotteste flettede frisurer


Beskrivelse


Inspiration til flettede frisurer for langhårede piger og kvinder samt trin-for-trinvejledninger i både tekst og billeder til 20 forskellige flettede frisurer.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 6. okt. 2014

af

af

Dorte Tissot Hansen

d. 6. okt. 2014

Inspiration til mange forskellige flettede frisurer for langhårede piger i alle aldre!.

Teenagepigerne Laura og Marie, der står bag denne bog, har mange følgere på deres instagram-profil, hvor de uploader billeder af deres flettede frisurer. I bogen finder man en trin for trin vejledning samt instruktioner i de forskellige fletteteknikker, som pigerne bruger. De forskellige flettede frisurer er delt op i tre hovedkategorier: Klassiske fletninger, flettede looks og flettede festlooks. Hver frisure får to dobbeltsider, der indeholder et helsides foto af frisuren med angivelse af sværhedsgrad, tidsforbrug og udstyr, samt en step-by-step-instruktion, der gives både i tekst og fotos. Hver instruktion er desuden forsynet med en QR-kode til filmklip på Youtube.

Gode trin for trin vejledninger samt fine fotografier og en overskuelig opbygning gør denne bog til et inspirerende bekendtskab, når det gælder flettede frisurer.

Hårtips til cool chixGreat hair henvender sig på en mere poppet facon primært til teenagepiger og omhandler hår og frisurer mere bredt. En bog som Great hair er opbygget på samme måde som denne bog med trin for trin vejledninger, men den er på engelsk, indeholder mange andre frisurer end de flettede og er rettet mod en lidt ældre målgruppeHårtips til cool chix henvender sig på en mere poppet facon primært til teenagepiger og omhandler hår og frisurer mere bredt. En bog som er opbygget på samme måde som denne bog med trin for trin vejledninger, men den er på engelsk, indeholder mange andre frisurer end de flettede og er rettet mod en lidt ældre målgruppe.