Bøger / faglitteratur til børn

Flettepigernes favoritter : tips, trends og tutorials


Beskrivelse


Inspiration til 20 flettede frisurer med trin-for-trin vejledninger og fotos, bl.a. dobbelt vandfaldsfletning, cornrows, sugerørskrøller og flettet kroneopsætning.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 25. sep. 2015

af

af

Stine Veisegaard

d. 25. sep. 2015

Bogen er fyldt med trin-for-trin opskrifter på fletninger. Her finder du et væld af sjove, flotte, vilde, svære og nemme ideer til dit hår. Bogen er en efterfølger til den meget populære bog Fletninger. Til dig, der søger flere tips til dit hår.

De to piger, Marie og Laura, er aktuelle med efterfølgeren til bogen Fletninger. I denne bog er der nye trin-for-trin anvisninger på fletninger. Men også et afsnit til inspiration til konfirmationshåret og lidt om hjemmelavede heat-krøller. Indledningsvis fortæller Laura og Marie om sig selv, og hvordan den store succes med forrige bog har formet deres liv. Alle opskrifter er med angivelser af tid, sværhedsgrad og anvisning af hvilke hjælpemidler, der skal bruges.

Bogen supplerer fint den første bog. Her er ligeså brugbare trin-for-trin vejledninger og inspirerende fotografier som i den forrige. De fleste piger med langt hår kender forfatterne, og en aktiv medlæser var vild med bogen. Selvom det er en rigtig pigebog, vil mange voksne også kunne finde fornøjelse i den.

Supplerer fint andre bøger om fletninger. Forside, layout og fotos er som i forrige bog Fletninger. De to bøger er nok noget af det bedste, der er udgivet, takket være de overskuelige trin-for-trin vejledninger.