Bøger / faglitteratur / idebøger

Flot genbrug : upcykling er en af tidens stærkeste indretningstrends : se, hvordan du nemt vækker gamle møbler, konservesdåser, glas og andre ting, som du normalt smider i skraldespanden, til live igen


Beskrivelse


Om at lave pynteting eller små møbler til boligen af materialer, man normalt ville smide ud.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 10. feb. 2015

af

af

Lone Krøgh

d. 10. feb. 2015

Inspirerende og meget anvendelig bog om at lave pynteting eller små møbler til boligen af materialer, man normalt ville smide ud. Kreative kvinder vil elske den.

Bogen giver inspiration til enkle boligindretningsprojekter lavet af genbrugsmaterialer. Gennem billeder og tekst anskueliggøres hvordan man kan lave små unikke ting til hjemmet i en stil, der passer til tidens trend, hvad enten man er til det romantiske, det minimalistisk strømlinede eller til noget midt imellem. Der er især mange fint dekorerede vaser, beholdere og dåser lavet af konservesdåser. Der er taburetter og småborde, der ligner en million, men som er lavet af billige ting fra Ikea, og der er lampeskærme, urtepotteskjulere, ure og andre småting.

En dejlig og inspirerende bog, som kan bruges af alle, der har lyst til at lave små, enkle pyntegenstande til hjemmet. Bogens styrke er dels, at man ikke behøver være verdensmester eller millionær for at kunne gøre ideerne efter, og dels at stilen i bogen passer fint til tidens trend.

Vi har forskellige bøger om kreativt genbrug, fx Bogen om fleklingRemake IkeaGummijul, Remake Ikea og Gummijul, og i forhold til disse udmærker nærværende bog sig ved at være mere generel i sin tilgang til materialerVi har forskellige bøger om kreativt genbrug, fx Bogen om flekling, og Gummijul, og i forhold til disse udmærker nærværende bog sig ved at være mere generel i sin tilgang til materialerVi har forskellige bøger om kreativt genbrug, fx Bogen om flekling, Remake Ikea og , og i forhold til disse udmærker nærværende bog sig ved at være mere generel i sin tilgang til materialer.Informationer og udgaver