Bøger / faglitteratur til børn / vejledninger

Flotte frisurer og hvordan man laver dem


Beskrivelse


Lær at sætte håret i flotte frisurer til hverdag og fest. Inspiration til fletninger, snoninger, fine frisurer, krøller mm.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 10. juni 2015

af

af

Henriette Olesen

d. 10. juni 2015

Super flotte frisurer til hverdag og fest. Mest til piger med langt hår samt deres mødre.

I denne bog findes mange flotte og forskellige frisurer primært til piger med langt hår. Forrest i bogen findes et afsnit med forklaringer på forskellige fletninger, samt tips og tricks til forskellige hårtyper. Bogen er ellers delt i 3 afsnit "lynhurtige frisurer" "festfrisurer light" og "festlige frisurer til proffer". Hver frisure har 2 sider, en hel side til et billede, samt en side hvor der findes en trin for trin vejledning og en faktaboks med hvilke ting, der skal bruges.

Denne bog har et rigtig pige-look. Frisurerne er i forskellige sværhedsgrader, men som så meget andet kræver det lige lidt øvelse. Der er frisurer til både hverdag og fest. Vejledningerne er lette at forstå, så det kræver kun tålmodighed og øvelse. Det fungerer godt med fakta-boksen, så man kan se hvilke ting hver frisure kræver.

De første der startede hele dette hår-boom, var pigerne med bogen FletningerDen store flettebog, herefter er der kommet flere bøger på markedet med opsætning af hår Den store flettebogDe første der startede hele dette hår-boom, var pigerne med bogen Fletninger, herefter er der kommet flere bøger på markedet med opsætning af hår .